Plán: Na kolech na rozhlednu Babylon u Mohelna. Vzkaz věrným.

31.07.2012 17:50

 

Milé cyklistky a vážení cyklisté,
   doposud , co spolu jezdíme, tj. 11 x 7 + letos 4 = 81 výletů, jsem z vážných důvodů vynechal 2 x. Jednou mně zastal Víťa Doubek ( VI/2002 – k Níhovskému rybníku) a jednou bratr Mirek ( VIII/2008 – k Dalešické přehradě).
   A teď v sobotu 25.8.  to bude potřetí. Se ženou jsme v tento termím pozváni na rodinný sraz do Benátek ( nad Jizerou).Naši zásadu, že jezdíme každou poslední sobotu  měsíci přece neporušíme. Zatím z cele mimořádných důvodů jsme to provedli pouze 2x.
   Ale nic se neděje, vyrazíte sami. Většina z vás jste zkušení výletníci a mnozí z vás, v minulosti na rozhledně Babylon jste už byli, v minulých ročnících, 4x. Takže žádný problém.
   Takže šťastnou cestu, bez nehody a pozdravujte tam.
 
Opakuji trasu : V.B. – Jinošov – Kralice ( jeďte přes oboru, o prázdninách je otevřená) – stavte se u Kralické tvrze – Březník – most přes Oslavu na Skřipině – Mohelno ( zastaávka na zahrádce U Staňků) – Mohelnská step – po modré značce na rozhlednu Babylon ( dá se tam koupit limonáda i pivo) – pokračovat po modré na asfaltku a odbočit vlevo na Kramolín – Sedlec- Vicenice – Náměšť a to už jste skoro doma.
 
Karel Smolík